Naisten työtakki Aden Topattu Pitkä malli

145.20 ilman alv

ladies adult XS-4XL 100 % polyesteriä.

Miksi valita meidät?

  • Done Tyytyväisyystakuu
  • Done Testtryck alltid när det är möjligt
  • Done Varmat toimitukset

Kuvaus

Naisten työtakki Helly Tech® Protection -kangas

Vedenpitävyys min. 5.000 mm. Hengittävyys min. 5.000 g/m². Primaloft eriste. Teipatut saumat. Tyylikäs naisten työtakki, edustava, mukava käyttää ja loistava valinta jos haet edustavaa takkia jota voi käyttää niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Tekstiilipainatus

Tekstiilipainatus on klassinen painatusmenetelmä mainostuotteissa ja työvaatteissa. Nykyaikaisten korkean teknologian prosessien ja oman painotalomme ansiosta voimme toteuttaa myös kaikkein monimutkaisimmat kuviot loistavalla laadulla.

Brodeeraus 

Huokoisten/lämpöherkkien materiaalien kohdalla brodeeraus eli kirjonta on paras vaihtoehto. Ompelemme logosi hattuihin, paitoihin, pelipaitoihin ja laukkuihin kirjontaa käyttäen. Kirjontaa kannattaa käyttää, jos haluat pienen logon, yleensä etupuolelle.

Näin tilaat:

  • Valitse tuotteita valikoimastamme ja laita ne koriin.
  • Lisää tarjouspyyntöön haluamasi yrityksen logo.
  • Lähetä tarjouspyyntö valituista tuotteista.
  • Lähetämme sinulle tarjouksemme mahdollisimman pian

Miksi valita Preprint?

Painettujen mainostuotteiden ja tekstiilien sekä logolla tai mainoslauseella varustettujen tuotteiden luomisessa on kyse muustakin kuin määristä, viiveestä ja hinnasta. Etsit luultavasti osaavaa kumppania, joka ei vain tilaa mitä tahansa tai käsittele sokeasti, vaan pyrkii aktiivisesti tuomaan lisäarvoa sen rinnalle, mitä sinulla on mielessäsi: olipa kyse sitten silkkipainosta, joustopainosta tai brodeerauksesta, takaamme sinulle korkeimmat laatuvaatimukset.

Tarjoamme sinulle yli 25 vuoden kokemuksen tekstiilipainatuksesta ja mainostuotteiden valmistuksesta.

Lisätiedot

Väri

white/valkoinen

Koko

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS