#om-oss

Pre-Print + Alps = Pals

Pals – Din pålitliga källa för reklamprodukter och reklamlösningar

Välkommen till Pals, där innovation möter engagemang och varumärken blir synliga!

Vi representerar ett enhetligt varumärke som förenar två framstående företag: Pre-Print Ab Oy och Alps Finland Ab Oy. Företagen har delat ägarskap men egna geografiska affärsområden.

Pre-Print Ab Oy (0727592-0), med huvudkontor och showroom i Jakobstad, är specialiserat på att erbjuda förstklassiga reklamprodukter, företagskläder och reklammaterial till företag, kommuner, organisationer, skolor och föreningar inom Jakobstadsregionen bestående av Jakobstad, Pedersöre, Nykarleby, Larsmo och Kronoby. Sedan starten 1989 i Nykarleby har vårt engagemang för kvalitet och service gjort oss till en pålitlig och flexibel partner inom detta område för kunder med såväl större som mindre behov.

Alps Finland Ab Oy (3153028-2), med säte i Helsingfors, erbjuder sina tjänster till företag inte bara i Helsingforsområdet, utan täcker även alla andra regioner i Finland utanför Jakobstadsregionen. Vi har ett omfattande nätverk av samarbetspartners både nationellt och internationellt. Med ett brett utbud av reklamprodukter, kläder och innovativa reklamlösningar har vi även en aktiv exportverksamhet som ger oss en stark internationell närvaro.

Tjänster som erbjuds är bland annat textiltryck, brodering, laser gravering, custom produktion, grafisk design, webbdesign och mycket mer.

Under det samlade varumärket Pals samarbetar båda företagen för att erbjuda en omfattande katalog av reklamartiklar, företagskläder och innovativa reklamprodukter och tillsammans representerar vi över 500+ olika varumärken. Denna gemensamma ansträngning möjliggör en bredd och kvalitet i vårt erbjudande som täcker en mångfald av behov, allt för att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Vi är stolta över att vara er leverantör av innovativa reklamprodukter, stilfulla arbetskläder och effektiva reklammaterial. Er tillfredsställelse och framgång är kärnan i allt vi gör.

Tack för att ni valt Pals som er partner för att uppnå era synlighetsmål!

Pals – we create visible brands

Varma samarbetshälsningar,

[Pre-Print Ab Oy] [Alps Finland Ab Oy]

Välkommen till oss på Pals!

Allt är möjligt, och det omöjliga tar endast lite längre tid, hur kan vi hjälpa dig?