laukut pussit, Laukut & Mainoskassit

Laukut & Mainoskassit

On ääretön määrä tilanteita, joissa pussia tai säkkiä voidaan käyttää. Preprintillä meillä on äärettömän paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja ja värivaihtoehtoja, joten meidän pitäisi aina löytää etsimäsi. Kaikkea erittäin suosituista kangaskasseistamme ja paperikasseistamme hieman hienompiin reppuihin ja olkahihnalaukkuihin. Sinä osaat parhaiten käyttää laukkuja ja laukkuja pidentääksesi tuotemerkkiäsi ja pidentääksesi tunnettuutta – mutta me autamme sinua toteuttamaan ideasi.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä niin autamme löytämään oikeat tuotteet!

+358 40 160 1196

Ma-To 08:00-16:00
Perjantai 08:00-15:00

info@pals.fi

Kysymyksiä? Ota yhteyttä niin autamme!

Profiilivaatteet painatuksella

Yksi brändäyksen ja tärkeimmistä osa-alueista on epäilemättä profiilivaatteet.

Profiilivaatteet on se osa yritystäsi, joka näkyy parhaiten ulkomaailmalle, sekä asiakkaalle että ennen kaikkea niille, jotka eivät vielä tunne yritystäsi. Siksi kannattaa valita laadukkaita vaatteita, hyvännäköisellä painatuksella joka tekee vaikutuksen. 

Olemalla hieman fiksu profiilivaatteiden ja työvaatteiden valinnassa, saat työntekijäsi ja asiakkaasi käyttämään vaatteitasi myös vapaa-ajalla. Tavallista painettua t-paitaa käytetään usein vaan lenkkeillessä, eikä sitä käytetä suurimman osan vapaa-ajasta. Jos toisaalta valitset vaatteita, joissa on hieman huomaamattomampi logo, sitä käytetään paljon useammin koska sitä pidetään kivana ja logosi sisältyy vain ostokseen. 

Erinomainen esimerkki edullisesta markkinoinnista on tyylikäs lippis logolla tai mainospipo. Jos tuote on tyylikäs ja mukava, vastaanottaja käyttää niitä aina jokapäiväisessä elämässä. 

Kuvittele kaikki näkyvyys joita saat vapaa-ajallasi kaupassa ja tapahtumissa, joissa työntekijäsi liikkuvat! 

Rekrytointia ja markkinointia ajatellen on suuri etu jos teidän brändi koetaan tutuksi.

Ilmaus; ”Vaatteet tekevät miehen” pitää paikkansa monella tapaa, jos valitset kivoja profiilivaatteita tai logollisia työvaatteita, työntekijäsi ovat kiitollisia ja samalla välität tietoisuutta yrityksestäsi minne tahansa työntekijät liikkuvatkin.

Hyvä lahjavinkki on tarjota tyylikkäitä brodeerattuja treenivaatteita esimerkiksi tekninen t paita painatuksella on hyvä lahjavinkki joululahjaksi tai yrityslahjaksi. 

Värikkäät t-paidat omalla mainoslogolla tai tyylikäs lippis ovat jotain, joka näkyy selvästi ja ulottuu sinne, mihin julisteet eivät pääse. 

Kampanjat ja yleisötapahtumat ovat aina parempia, jos osallistujat ovat pukeutuneet yhteensopiviin profiilivaatteisiin, jotka vahvistavat viestiäsi ja brändiäsi.