Näin teet ostoksia meillä

Kun tarvitset profiili-, mainonta- ja/tai tulostustuotteita, autamme sinua matkalla.

  1. Tutustu verkkokaupassamme saatavilla olevaan tuotevalikoimaamme. Voit joko napsauttaa kategorioita tai käyttää hakutoimintoamme löytääksesi etsimäsi tuotteen
  2. Kun olet löytänyt etsimäsi tuotteet, voit lukea tuotteen teknisistä ominaisuuksista ja muista ominaisuuksista. Jos haluat lisätietoja tuotteesta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@pals.fi ja me vastaamme kysymyksiisi.
  3. Kun olet valmis tilaamaan, voit joko laittaa tuotteen ostoskoriin valitsemalla värin, koon, lukumäärän, painotuotteen jne. Tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@pals.fi. Jos lähetät tilauksen postitse, tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot: Yrityksen nimi, Y-tunnus, toimitusosoite, laskutustiedot, yhteyshenkilö, yhteyshenkilön sähköposti, yhteyshenkilön puhelinnumero, tuotteen nimi tai kategoria, tuotteen väri, tuotteen koko, painatuksen sijainti, painatusväri, liitä painatustiedosto vektorisoituna tiedostona, muut tärkeät tiedot painatusta varten ja lopuksi koska tarvitset tilauksesi.
  4. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat tilauvahvistuksen ja vedoksen, jotka sinun on hyväksyttävä ennen kuin tilauksesi siirretään tuotantojonoon.
  5. Toimitus- / valmistusaika on n. 1-3 viikkoa hyväksytystä todistamisesta riippuen tuotteesta ja määrästä.