Pre-Print + Alps = Pals

Pre-Print + Alps = Pals

Tietoa meistä:

Pals – Luotettava kumppani mainostuotteiden ja yritysvaatteiden toimittamisessa.

Tervetuloa Palsiin, missä innovaatio ja sitoutuminen yhdistyvät, ja brändit saavat ansaitsemansa huomion!

Me edustamme yhtenäistä brändiä, joka yhdistää kaksi merkittävää yritystä: Pre-Print Ab Oy ja Alps Finland Ab Oy. Yritykset ovat yhteisomistuksessa, mutta toimivat eri maantieteellisillä alueilla.

Pre-Print Ab Oy (0727592-0), jonka pääkonttori ja esittelytilat sijaitsevat Pietarsaaressa, on erikoistunut tarjoamaan ensiluokkaisia mainostuotteita, yritysvaatteita ja mainosmateriaaleja yrityksille, kunnille, järjestöille, kouluille ja yhdistyksille Pietarsaaren alueella mihin kuuluu Pedersören, Uusikaarlepyyn, Luodon ja Kruunupyyn kunnat. Toimintamme alkoi Uudessakaarlepyyssä vuonna 1989, ja sitoutumisemme laatuun ja palveluun ovat tehneet meistä luotettavan ja joustavan kumppanin asiakkaille, joilla on erilaisia tarpeita.

Helsinkiläinen Alps Finland Ab Oy (3153028-2) tarjoaa palveluitaan yrityksille paitsi pääkaupunkiseudulla, myös muualla Suomessa Pietarsaaren seudun ulkopuolella. Meillä on laaja yhteistyökumppaniverkosto sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Laaja valikoima mainostuotteita, vaatteita ja innovatiivisia mainosratkaisuja tukee myös aktiivista vientitoimintaamme, mikä vahvistaa kansainvälistä läsnäoloamme.

Palveluihimme kuuluvat tekstiilien painatus, kirjonta, laserkaiverrus, tilaustuotanto, graafinen suunnittelu, web-suunnittelu ja paljon muuta.

Pals-brändin alla molemmat yritykset yhdistävät voimansa tarjotakseen kattavan valikoiman mainostuotteita, yritysvaatteita ja innovatiivisia ratkaisuja. Yhdessä edustamme yli 500 erilaista tuotemerkkiä. Tämä yhteistyö mahdollistaa laajan ja laadukkaan valikoiman, joka vastaa monenlaisia tarpeita, ja jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ratkaisuja.

Olemme ylpeitä ollaksemme luova mainostuotteiden, tyylikkäiden työvaatteiden ja tehokkaiden mainosmateriaalien toimittaja. Tyytyväisyytesi ja menestyksesi ovat toimintamme keskiössä.

Kiitos, että valitsit Palsin kumppaniksesi tavoitteidesi saavuttamisessa näkyvyyden suhteen!

Pals – luomme näkyviä brändejä

Ystävällisin terveisin,

[Pre-Print Ab Oy] [Alps Finland Ab Oy]

Tervetuloa meille Palsiin!

Kaikki on mahdollista, ja mahdoton kestää vain vähän kauemmin, miten voimme auttaa sinua?