Hockey Pipo, logolla, brodeerauksella

6.20 ilman alv

unisex adult one size Materiaali: akryyli

Miksi valita meidät?

  • Done Tyytyväisyystakuu
  • Done Testtryck alltid när det är möjligt
  • Done Varmat toimitukset
Tuotetunnus (SKU): 12008 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Suosittu Hockey tupsupipo käänteellä. Tähän pipoon voidaan tehdä laadukas brodeeraus. Pipo on varma valinta jos haluat näkyvyyttä, fanituotteen tai tehdä vaikutuksen asiakkaisiin. Hockey Pipo on suosituin malli tänä talvena.

Brodeeraus pipoon

Huokoisten/lämpöherkkien materiaalien kohdalla brodeeraus eli kirjonta on paras vaihtoehto. Ompelemme logosi hattuihin, paitoihin, pelipaitoihin ja laukkuihin kirjontaa käyttäen. Kirjontaa kannattaa käyttää, jos haluat pienen logon, yleensä etupuolelle.

Tekstiilipainatus

Tekstiilipainatus on klassinen painatusmenetelmä mainostuotteissa ja työvaatteissa. Nykyaikaisten korkean teknologian prosessien ja oman painotalomme ansiosta voimme toteuttaa myös kaikkein monimutkaisimmat kuviot loistavalla laadulla.

Näin tilaat:

  • Valitse tuotteita valikoimastamme ja laita ne koriin.
  • Lisää tarjouspyyntöön haluamasi yrityksen logo.
  • Lähetä tarjouspyyntö valituista tuotteista.
  • Lähetämme sinulle tarjouksemme mahdollisimman pian

Miksi valita Preprint?

Painettujen mainostuotteiden tekstiilien sekä logolla tai mainoslauseella varustettujen pipojen luomisessa on kyse muustakin kuin määristä, viiveestä ja hinnasta. Etsit luultavasti osaavaa kumppania, joka ei vain tilaa mitä tahansa tai käsittele sokeasti, vaan pyrkii aktiivisesti tuomaan lisäarvoa sen rinnalle, mitä sinulla on mielessäsi: olipa kyse sitten silkkipainosta, joustopainosta tai brodeerauksesta, takaamme sinulle korkeimmat laatuvaatimukset.

Tarjoamme sinulle yli 25 vuoden kokemuksen tekstiilipainatuksesta ja mainostuotteiden valmistuksesta, meiltä huippulaadukkaat pipot paintuksella ja logolla!

Lisätiedot

Väri

Black / Dark Gray, Black /musta, navy / navy 855, red/punainen, royal / royal 767, White / Melagated Light Gray