Cottover Pitkähihainen T-paita painatuksella logolla

21.90 ilman alv

mens adult S-4XL 100% Reilun kaupan luomupuuvilla. 160 g/m²

Miksi valita meidät?

  • Done Tyytyväisyystakuu
  • Done Testtryck alltid när det är möjligt
  • Done Varmat toimitukset
Tuotetunnus (SKU): 141020 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pitkähihainen T-paita, miesten mallina, logolla tai painatuksella. Kavennettu malli, jossa pääntiellä siisti ribbineulos. Valmistettu hienolaatuisesta Reilun kaupan luomupuuvillasta. Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-merkitty.

Mallistossa käytetty puuvilla on 100 % ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Tekstiilipainatus

Tekstiilipainatus on klassinen painatusmenetelmä mainostuotteissa ja työvaatteissa. Nykyaikaisten korkean teknologian prosessien ansiosta voimme toteuttaa myös kaikkein monimutkaisimmat logot loistavalla laadulla. 

Brodeeraus 

Huokoisten/lämpöherkkien materiaalien kohdalla brodeeraus eli kirjonta on paras vaihtoehto. Ompelemme logosi hattuihin, paitoihin, pelipaitoihin ja laukkuihin kirjontaa käyttäen. Kirjontaa kannattaa käyttää, jos haluat pienen logon, yleensä etupuolelle.

Näin tilaat:

  • Valitse tuotteita valikoimastamme ja laita ne koriin. 
  • Lisää tarjouspyyntöön haluamasi yrityksen logo. 
  • Lähetä tarjouspyyntö valituista tuotteista. 
  • Lähetämme sinulle tarjouksemme mahdollisimman pian

Miksi valita Pals?

Painettujen mainostuotteiden ja tekstiilien sekä logolla tai mainoslauseella varustettujen tuotteiden luomisessa on kyse muustakin kuin määristä, viiveestä ja hinnasta. Etsit luultavasti osaavaa kumppania, joka ei vain tilaa mitä tahansa tai käsittele sokeasti, vaan pyrkii aktiivisesti tuomaan lisäarvoa sen rinnalle, mitä sinulla on mielessäsi: olipa kyse sitten silkkipainosta, prässipainosta tai brodeerauksesta, takaamme sinulle korkeimmat laatuvaatimukset. 

Meillä on pitkä kokemus tekstiilipainatuksesta ja mainostuotteiden valmistuksesta.

Lisätiedot

Väri

black / musta 990, cherry / cerise 435, green / vihreä 645, nature / white l.valkoinen 105, navy / navy 855, orange / oranssi 290, pink / pinkki 425, red / punainen 460, royal / royal 767, skyblue / taivaansininen 725, violet / violetti 885, white / valkoinen 100, yellow / keltainen 255

Koko

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S